Comptar amb presentadors d’esdeveniments és una opció ideal per dinamitzar qualsevol celebració, especialment una exhibició de ball.

El passat 21 d’abril es va celebrar a Cornellà una una exhibició de ball per celebrar el dia internacional de la dansa, i allà van estar la Laia i en Marcel, els dos presentadors d’esdeveniments d’Animarius, per dinamitzar l’esdeveniment. Es van encarregar d’interactuar amb el públic, fer-los riure i donar pas a les escoles de dansa: Absolute Dance, Star Dance Studio, Patronat Cultural i Recreatiu de Cornellà, Ampa Torre de la Miranda, Ampa Maria Aurèlia Capmany, Ampa Dolors Almeda, Full dance,  Escuela de Danza ARC Amparo Ruiz, y Escola de Dansa y acobràcia XTREM.

animacion de baile

Durant l’exhibició es van poder veure diferents estils de ball, clàssic, contemporani, jazz, hip-hop, salsa, bachata, balls de saló i acrobàcies, entre d’altres. Els ballarins i ballarines van demostrar tot el treball i esforç que van dedicar durant tot l’any perquè l’actuació fos de deu.

presentadores de eventos

En Marcel, amb 15 anys d’experiència com a presentador d’esdeveniments, speaker esportiu i mestre de cerimònies, va ser capaç d’improvisar i donar ritme a la presentació. A més, va ser capaç de motivar a tots els assistents perquè s’involucressin en l’esdeveniment i així aconseguir una forta connexió amb el públic.

speaker deportivo

La Laia, divertida i simpàtica com sempre, va connectar molt ràpid amb el públic i els participants, ja que ella també és ballarina i sap el que se sent quan balles. Els dos junts es van compenetrar de forma natural i van aportar cadascun les seves millors qualitats per formar una parella de presentadors d’esdeveniments genuïna.

presentadores de eventos

El públic va estar molt entregat i receptiu durant tot l’esdeveniment, va ballar, cantar, taral·lejar però el més important, ho van passar genial i van poder gaudir de l’exhibició al complet. I és que la gent de Cornellà té moltes activitats en les quals participar, si vols, pots consultar-les en el següent link.

A continuació podeu veure un vídeo resum de l’exhibició amb els presentadors d’esdeveniments en acció i els diferents grups de ball. Va ser una jornada rodona on tots van gaudir al màxim del dia.

Si estàs pensant en organitzar una celebració i et falten els presentadors d’esdeveniments, digues-m’ho i estaré encantada de presentar-te a la Laia i en Marcel. Per a festes colors i per contactar-me fes clic AQUÍ.