Les manualitats per a nens són una activitat perfecte per gaudir en família i passar una bona estona junts. A Animarius hem creat una bonica història d’amor amb palets de gelat… La vols veure?

Una de les coses amb les que m’ho passo millor és fent manualitats per a nens. A part, aquest tipus d’activitats són molt recomanables perquè els més petits desenvolupin la seva creativitat. Per això avui us recomano un taller infantil amb palets de gelat, perfecte perquè els nens puguin divertir-se creant els seus personatges favorits, i junts pugueu passar un moment divertit en família.

Manualidades para niños

Per començar, el més important és que tinguem clar quins materials utilitzarem. Primer  necessitarem uns palets com els que utilitzem per fer gelats, després cola en barra per enganxar detalls al palet. També necessitarem un boli, colors per pintar, embolcalls de magdalena, i pels més detallistes, adhesius de colors.   

taller infantil creativo

Els passos que seguirem són en primer lloc, dibuixar com volem que sigui el nostre personatge i pintar-l’ho amb el boli.

taller para niños

Segon, dibuixar amb els colors el personatge i tercer, afegir els últims detalls amb els embolcalls de magdalenes o els adhesius de colors. Aquí teniu el resultat, Què us sembla?

manualidades barcelona

A més, si voleu veure el resultat final d’aquestes manualitats per a nens i el que es pot arribar a aconseguir, a continuació us deixo un video en el qual podreu veure una bonica història d’amor amb els personatges que he creat jo mateixa 🙂

En el cas que vulguis més idees de manualitats per a nens amb palets, pots consultar pinterest fent clic el següent link, on podràs trobar una mica de tot.

Si en canvi vols que et dongui un cop de mà, digues-m’ho i estaré encantada de donar-te els meus millors consells. Per a festes colors i per contactar-me fes clic AQUÍ.