Una molt bona opció per a passar una estona agradable en família i amics és realitzar manualitats per a nens amb hama beads. A Animarius hem creat una petita història i avui t’explicaré com la pots fer tu.

Fa poc se’ns va il·luminar la bombeta i vam decidir realitzar unes manualitats per a nens amb hama beads. Volíem ser imaginatius i crear una història en la qual apareixien tres personatges, en concret, tres ballarines. Una amb el vestit vermell, l’altre amb un vestit púrpura i l’última amb un vestit blau, les tres ballant al ritme de la música…manualidades para niños con hama beadsEls materials imprescindibles que necessitem per a realitzar aquestes manualitats per a nens i poder crear aquesta història són: paper de forn, nua planxa, una plantilla i peces de hama beads de color vermell, púrpura, blau, negre, marró i groc. Si ja ho tens tot, prepara’t per a gaudir i deixa’t emportar per la imaginació!manualidades para niños con hama beads

A més, amb aquestes manualitats per a nens pots realitzar moltes altres figures de totes les temàtiques que vulguis. Per exemple, mira les figures que vam fer a Animarius per una festa infantil. Aquestes manualitats nadalenques amb hama beads van triomfar entre els nens i al final van servir per penjar-les a l’arbre de Nadal. 

manualidades para fiesta

 

A continuació un altre exemple que ens van demanar en una altra festa. En aquest cas, vam organitzar un taller de manualitats amb personatges populars entre els nens i també vam deixar volar la seva imaginació perquè creessin les seves pròpies figures. Aquesta activitat és ideal perquè tots s’emportin un bonic record de la festa.

I ara ja sí, per fi arribem a l’esperat making off! Prepareu-vos per veure la història de les ballarines que hem creat en el següent vídeo, espero que us agradi i desperti el vostre talent per la dansa 😉

En el cas que vulguis més idees de manualitats per a nens amb hama beads pots consultar pinterest fent clic al següent link, i podràs veure una mica de tot.

Si en canvi vols que et doni un cop de mà, digues-m’ho i estaré encantada de donar-te els meus millors consells. Per a festes colors i per contactar-me fes clic AQUÍ.