Celebrar festes infantils a Barcelona pot ser la cosa més divertida del món o un complet estrès, en cas de no tenir idees ni temps.

Contractar a un animador pel teu aniversari a Barcelona  t’ajudarà perquè tots s’ho passin genial i tu també puguis gaudir del teu fill en aquest dia tan important per ell.

Hi ha molts tipus de festes infantils a escollir, el millor és que vagi orientada als gustos o aficions de l’homenatjat. Avui però et diré les activitats que mai fallen:

1. Globoflexia:

Una animadora és l’encarregada de realitzar tot tipus de figures de globus per a festes com el gosset, espasa, flor, i fins i tot altres figures més complicades com un mico en una palmera, una moto, o un lleó!

cumpleaños infantil barcelona

2. Maquillatge de cares:

Una maquilladora per a festes infantils és l’encarregada de pintar a tots els nens de pirata, papallona, superheroi, princesa, lleó, pallasso, o de qualsevol personatge popular entre els nens.

fiestas infantiles

 

3. Mascota:

Pel moment del pastís, una idea original molt divertida per aniversaris a Barcelona és que la mascota porti el pastís i es fagi fotos amb tots els convidats. Hi ha moltes mascotes populars, però ningú molt les malucs al meu ritme baby 😉

fiestas infantiles

Recorda a preguntar als professionals que contractis si els materials que utilitzen són de qualitat, quin equip de so porten, si tenen assegurança de responsabilitat, i tots aquells dubtes que tinguis. La festa d’aniversari només es celebra una vegada a l’any!

Vols veure una de les meves festes infantils? A continuació et deixo un vídeo de l’última on vaig tenir l’honor de ser convidada. Va ser genial!

I si la teva preocupació és saber on pots celebrar un aniversari a Barcelona, pots consultar diferents locals per a festes infantils a Barcelona, parcs infantils o chiquiparks que trobaràs al post de mama fa el que pot.

I en el cas que no et decideixis entre tantes festes infantils i vulguis que et doni un cop de mà, digues-m’ho i estaré encantada d’organitzar-te una festa inoblidable molt divertida. Per a festes colors i per contactar-me fes clic AQUÍ.