Per organitzar una festa memorable, on la gent balli, gaudieixi i s’ho passi genial, es necessita un DJ per a esdeveniments amb experiència i bon rotllo.

Segur que moltes vegades has organitzat una festa amb tota la il·lusió del món i quan venia la part del ball s’ha posat a punxar un amic del grup “expert” i tot s’ha enfonsat. Perquè encara que la gent pensi que és fàcil, ser DJ per a esdeveniments requereix pràctica, instint i moltes hores escoltant música.

fiesta

El DJ ha de saber utilitzar tot el seu equip a la perfecció, a més de ser simpàtic, extravertit i transmetre bones «vibes», perquè així tothom s’animi a ballar. I el més important, que tingui experiència per omplir la pista de ball amb els seus millors temes, sense oblidar també d’organitzar les peticions dels convidats.

DJ para eventos

Com hem dit anteriorment, el DJ per a esdeveniments és el responsable de la selecció musical. En cas de festes populars i familiars és ideal que seleccioni temes com poden ser la Macarena, Saturday Night… i d’aquesta manera el públic s’animi a fer la conga o alguna coreografia divertida en grup.  Encara que si vols fer-ho més organitzat, una bona idea és comptar amb un presentador perquè abans de la discoteca activi a tota la gent mitjançant concursos i balls.

coreografia

En referent a l’equip són necessaris uns bons altaveus, amb la potència adequada per al lloc i el nombre de persones que hi hagi a la festa. Amb la paraula «equip» també ens referim al pc, la taula de mescles, la controladora, il·luminació, cabina, Ipadi el cablejat adequat. Recorda, la qualitat d’aquests influirà en l’actuació del DJ per a esdeveniments, així que una bona idea és no escatimar en despeses.

sesion dj

A continuació pots veure un vídeo d’una discomóvil en una boda i l’ambient que s’ha de crear perquè els convidats de la festa ho donin tot.

Si estàs pensant a muntar una festa d’aquest tipus, un lloc idoni per fer-ho és l’Hotel Alimara on rebràs un molt bon servei a més d’un tracte excel·lent.

Si estàs pensant a organitzar un festa i cerques una excusa per salvar-te del teu amic «expert», digues-m’ho i estaré encantada de donar-te els meus millors consells. Per a festes colors i per contactar-me fes clic AQUÍ.