Per tal que les festes fi de curs siguin molt divertides s’ha de pensar en animacions sorprenents i mogudes perquè petits i grans gaudeixin d’un dia genial en família.

Les festes fi de curs divertides han de trencar el gel des del principi amb animacions participatives. Una idea original és el photocall. D’aquesta manera tots es quedaran un record de la festa i a més s’ho passaran bomba amb les disfresses de l’atrezzo. Pirates, superherois, cowboys, són algunes de les temàtiques que als nens els hi encanten.

photocall pirata

Normalment en les festes fi de curs hi ha diferents actes com entrega de premis o algun discurs. Per això és important tenir micro, per comunicar tota aquesta informació. Un presentador et salvarà del fet que et toqui a tu afrontar aquesta responsabilitat i la festa sigui més dinàmica i organitzada.

presentador fiesta

Una altra activitat que als nens els encanta són els inflables. Jo recomano que miris la quantitat de nens que hi ha a la festa fi de curs i les seves edats. Si hi ha molts nens és millor contractar tobogans, ja que són més rotatius. També és bona idea comptar amb inflables exclusius pels més petits i així no es vegin aixafats pels més grans.

fiesta fin de curso

Una de les animacions preferides dels nens són els pintacares. És molt important que els materials que utilitzin siguin de qualitat, quan parlem de nens cal tenir aquest aspecte en compte per evitar possibles problemes.

fiesta fin de curso

I per acabar la festa fi de curs d’allò més bé a mi m’encanten els animadors de coreografies. Ballar les cançons de moda i els clàssics de sempre és una cosa que agrada a tots. Per això m’encanta, perquè puc veure com grans i petits participen junts de la festa en família.

En el cas que vulguis tematitzar les festes fi de curs pots consultar diferents idees fent clic al següent link, en el que podràs trobar una mica de tot.

Si en canvi vols que et doni un cop de mà, digues-m’ho i estaré encantada de donar-te els meus millors consells. Per a festes colors i per contactar-me fes clic AQUÍ.